På vei til Tanzania!

Hei fra Radisson hotell ved Gardermoen!

Jeg og mamma er «på vei» til Tanzania nå, vi drar nærmere bestemt inatt, så vi sover først over på hotell slik at vi bare kan gå over til Gardermoen før avgang halv 7 imorgen tidlig. Rommet vi har fått er kjempefint, så her skal vi kose oss ikveld før vi legger oss for å sove noen timer.

Reisen imorgen kommer til å bli utrolig lang, men det skal nok gå greit. Vi drar først til Paris der vi skal vente et par timer før flyet på 8 timer til Nairobi går videre. Siste flyet blir fra Nairobi og til Kilimanjaro i Tanzania og der lander vi klokken 23:20 lokal tid (norsk tid kl. 22:20).

Når vi kommer frem er det enda litt mer reising i bil før vi er fremme på hotellet vårt. Hele tirsdagen får vi slappet av på og utforsket området litt og på onsdag er det tid for Safari og eventyret starter, herregud som jeg gleder meg!

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..