Ved stranden og bassenget!

Lokaltid Filippinene 19:35

Omg, nå er det allerede siste dag her i El Nido! 😦 Vi har fått utnyttet den ganske bra da, så jeg er fornøyd.

Vi har i dag både vært på stranden og ved bassenget. Vi testet en ny strand i dag, som er ganske nærme hotellet vårt, stranden heter Lio Beach og der var det kjempe fint. Det var noen få restauranter og butikker og lite folk, utrolig deilig.

Jeg spiste på en grillrestaurant og bestilte meg skikkelig god, grillet kylling med ris, nam! Etter det kjøpte vi oss kokosnøtter, som vi har hatt lyst til å teste siden vi kom hit. Bildene ble kule, men smaken var ikke så god, haha. Blir ikke kokosnøtt igjen for å si det sånn 😉

Etter noen fine timer på stranden, dro vi tilbake til hotellet for å sole den siste tiden og vi tok et par drinker siden det var happy hour😃 Jeg kommer til å savne dette stedet noe innmari kjenner jeg. Solen, varmen, vannet, folket og de billige prisene. Æsj, godt det ikke er lenge til neste ferie, jeg teller ned dagene allerede nå, hihi.


Følg meg på instagram: emilie_helle

Kontakt: emiliehandersen@hotmail.com

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..