Goodbye Philippines

Æsj, nå sitter vi på flyplassen og venter på flyet vårt som går til Dubai om 3 timer..

Disse to ukene har gått altfor fort og jeg har så mye mer lyst til å hive meg på et fly til Hong Kong eller Bali istedenfor, bare for å kunne oppleve flere steder..

Jeg gruer meg skikkelig til å komme hjem til minusgrader, snø og jobb. Det eneste som jeg gleder meg til, er å se familie og hunden min Oliver. Planen i morgen er å fyre i peisen som bare det, lage kylling tandoori og se på film med dyna i sofaen. Siste kveld med ferie skal virkelig nytes, selv om det er i Norge.

Manila. Jeg har ikke følt meg utrygg her en eneste gang og vil anbefale andre å dra hit i et par dager om man først er i Filippinene, det har vært en perfekt kombinasjon av solferie og storbyferie med shopping.

Lobbyen på det fine hotellet vi har vært på i et par dager i Manila.


Følg meg på instagram: emilie_helle

Kontakt: emiliehandersen@hotmail.com

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..