Heisann Riga!

Hei fra Riga!

Endelig er jeg her. Denne dagen har jeg ventet lenge på altså.

Akkurat nå ligger jeg i senga og chiller, så da tenkte jeg å blogge litt. Skal jeg fortelle dere noe morsomt? Jeg skulle egentlig ikke være på dette hotellet i det hele tatt, jeg skulle vært på et helt annet hotell som er i samme hotellkjede. Jeg fikk nemlig en e-post her om dagen, at det andre hotellet hadde klart å dobbeltbooke og det var ikke plass til meg. Heldigvis var det ledig her, og det er mye finere og enda mer fancy enn det jeg egentlig skulle på. Jeg betaler til og med ingenting ekstra for det, win!

Hotellet jeg er på heter Mercure Riga Centre og virker enn så lenge veldig bra. Jeg har så og si utsikt til et kjøpesenter, så jeg tenkte jeg skulle ta meg en tur straks for å få i meg litt mat, jeg må bare lade telefonen litt 😉 Gjett hvem som har glemt powerbank liksom, jeej..


Følg meg på Instagram 

Kontakt: emiliehandersen@hotmail.com

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..