Tiger Cave Temple

Å ta turen til Tiger Cave Temple tror jeg må være det mest slitsomme jeg har gjort på en ferie, noensinne! Jeg og Henriette fant ut før vi dro ned til Thailand, at dette var noe vi ville. Vi sjekket Tripadvisor og der stod det at det var verdt turen, men at turen opp var lang.

Det er totalt 1237 trappetrinn opp til tempelet som ligger oppe på fjellet, og dere kan tro vi slet oss oppover! Noen av trappetrinna var så bratte at jeg følte jeg gikk i en stige, jeg ble sikkert svett etter 10 trappetrinn, så dere kan jo tenke dere hvordan det var når vi endelig kom til toppen.

På vei opp var det mange aper, de hadde ikke noe i mot mennesker, men det er vel fordi mesteparten av de som går der mater de.. Det var skilt overalt om at man ikke skulle det, men.

Oppover var det markert hvor mange trinn man hadde gått, når vi passerte litt over 200, tenkte jeg at det her klarer jeg jo ikke, jeg ville legge meg ned å dø der og da, men vi klarte det!

1237 trappetrinn senere kom vi oss på toppen og wow, for en utsikt! Det var som alle hadde skrevet, verdt slitet. Når vi kom opp, måtte vi ta av oss skoene, det var jo tross alt et hellig sted man skulle gå rundt på.
Det er helt utrolig hva som finnes her i verden altså. Bare se hva som ligger på toppen av et fjell i Thailand! Statuene her oppe var helt nydelige.

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229