Rekkehuset vårt før og etter!

Hei og velkommen til mitt første innlegg om interiør på denne bloggen!
Jeg har lenge tenkt på om jeg skal ha en egen kategori for interiør, men har ikke gjort noe med det før nå. I det aller første innlegget tenkte jeg å vise dere før og etter-bilder av rekkehuset som vi nå skal selge! Alle bildene er fra Finn-annonsene, fra vi kjøpte og til nå som vi selger. Link til Finn-annonsen finner dere HER.

Vi skal altså selge rekkehuset som vi er ferdig med å renovere, for i slutten av januar dukket drømmehuset opp for oss, så vi skal starte med renovering på nytt igjen i slutten av april, denne gangen i en enebolig fra 1970.

Det blir utrolig spennende å se hvor lang tid det tar å bli ferdig med dette prosjektet, det er jo litt større enn rekkehuset vi har i dag.

Jeg elsker selv å se på før og etter-bilder, så håper dere også syns dette er gøy :-D Jeg starter med å vise dere kjøkkenet! Det ble totalrenovert med nye vegger, nytt gulv, nye lister og kjøkken fra Designa:
Trappa var et prosjekt i seg selv for å si det sånn.. Vi skrapet vekk belegget i trappa og det tok over 1 måned, fordi det satt så hardt og fordi det var så kjedelig Når vi endelig ble ferdig med å pusse og sparkle trinnene, så pusset vi og malte rekkverket svart, satt inn nye spiler, fjernet panelveggen, tapetserte veggene, fikk opp nye lister og la kontaktplast fra Lindas Dekor i trappetrinnene.
Hovedsoverommet som vi bruker som vårt soverom ble det tapetsert på nytt, malt og lagt nytt gulv, i tillegg til nye lister overalt.
Stuen fikk nye veggplater, nye lister, nytt gulv, ny peis og en del malingsstrøk! Vi åpnet også inn til kjøkkenet med en større åpning, før var det kun en liten inngang via en gammeldags bue.

Muren der peisen står fikk vi en murer til å slette ut muren, deretter malte vi med en gråmaling i ettertid.
Gjesterommet har fått ny tapet, nye lister, flere malingsstrøk og nytt gulv.

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229